Τα Κρασιά μας

2017-04-28 08.25.56.jpg

Aνεμόμυλος

Ο Ανεμόμυλος είναι το πρώτο λευκό από την ποικιλία Φωκιανό , που παραδοσιακά δίνει ερυθρούς και ερυθρωπούς γλυκούς οίνους. Στη μύτη ξεδιπλώνονται ιδιαίτερα αρώματα από πράσινα και πυρηνόκαρπα  φρούτα μαζί με  φυτικές νύξεις.  Στο στόμα εντυπωσιάζει  για τον όγκο του, ενώ τα αρώματα των φρούτων ενισχύονται από λεπτές ορυκτές νότες.  

Αλλες πληροφορίες


alonigrapes.jpg

Αλώνι

Π.Γ.Ε Δώδεκάνισα

Προέρχεται από την  οινοποίηση  των Ελληνικών ποικιλιών  Ασύρτικο και  Αθήρι.  Στη μύτη ξεδιπλώνονται λεπτά αρώματα από λευκόσαρκα φρούτα, άνθη λεμονιάς  και λάιμ.  Στο στόμα ξεχωρίζει  για τον όγκο του, την ισορροπημένη οξύτητα & τον ορυκτώδη χαρακτήρα του. 

Αλλες πληροφορίες


2018-02-24 19.13.09.jpg

Ψηλάντε

Ο ημίξηρος Ροζέ οίνος Ψηλάντε προέρχεται από την οινοποίηση  της  τοπικής ποικιλίας Φωκιανό.  Στη μύτη ξεδιπλώνονται πολύπλοκα αρώματα όπως φράουλα, βιολέτα, φρούτα του πάθους  και γκουάβα.  Στο  στόμα ξεχωρίζει για τον όγκο , την ισορροπία   και φυσικά την μοναδικότητα του.  

Αλλες πληροφορίες


geromavro.JPG

Γερόμαυρο

Π.Γ.Ε Δώδεκάνισα

Ενας ξεχωριστός  & συμπυκνωμένος οίνος που προέρχεται από την συνοινοποίηση της Αιγαιοπελαγίτικης Μανδηλαριάς  με το κοσμοπολίτικο Syrah. Κλασική ερυθρή οινοποίηση και ακολούθησε 12μηνη παλαίωση σε καινούρια δρύινα γαλλικά  βαρέλια. Στην μύτη ξεδιπλώνονται  συμπυκνωμένα αρώματα από  κόκκινα φρούτα του δάσους - βατόμουρα και μύρτιλλα,  με νότες βανίλιας και πιπεριού . Δυνατό στο στόμα ,με πλόυσιες  τανίνες και μακριά επίγευση. 

Αλλες πληροφορίες


aposp+medals.png

Αποσπεριτής

Ο γλυκός  αυτός οίνος  προέρχεται  από το παραδοσιακό  λιάσιμο της σπάνιας ποικιλίας  Φωκιανό.  ΄Eνα ξεχωριστό κρασί με αρώματα  από μέλι, γλυκό σταφύλι και  αποξηραμένα φρούτα. Γεμάτο  στο στόμα και άριστα ισορροπημένο οξύτητα και μακρύ τελείωμα.

Αλλες πληροφορίες